Zadels

 

Wij zijn dealer van onderstaande merken. Mocht u uw gewenste model onverhoopt niet op onze website staan vraagt u dan toch even na. Mogelijk kunnen wij u toch van dienst zijn.


 

Klik hierboven op één van de categorieën zadels voor de aanwezige modellen.
Sinds 2007 is Zadelatelier Schutte opgericht, onder leiding van Ninon Schutte, de grondlegger van Schutte Zadels. Inmiddels bekend in binnen- en buitenland.De collectie Schutte Zadels is zeer uitgebreid. De meeste modellen zijn dressuurzadels, maar ook veelzijdigheidszadels en springzadels vindt u in hun assortiment.

De zadels zijn te maken in basisuitvoeringen en basiskleuren. Maar ze maken ook persoonlijk afgestemde zadels voor ruiter en paard, waarbij u kunt kiezen uit diverse leersoorten, kleuren en mooie details.

 IDEAL is marktleider in het ontwerpen en de fabricage van zadels. Al meer dan dertig jaar zijn ze gevestigd in Walsall, het thuis van Engelse zadelmakerijen, en we geloven dat hun assortiment zadels een ongeëvenaarde keuze biedt in kwaliteit en stijl voor de veeleisende rijder.

Bij Bates Saddles worden ze gedreven door een filosofie van innovatie gericht op zadelprestaties en comfort voor zowel u als uw paard. Als het gaat om zadelpasvorm en het comfort van uw paard, is Bates Saddles de optimale keuze. Hun onderzoeks- en ontwikkelingsteam heeft een pioniersrol gespeeld in de moderne zadelverstelbaarheid en is verantwoordelijk voor veel van de zadelfuncties die het comfort van paarden verbeteren.

Jij en je paard kunnen genieten van alle voordelen van een lichtgewicht, waterbestendig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk Wintec-zadel. Met toonaangevende innovaties voor het comfort en de prestaties van uw paard, het CAIR-kussensysteem en de revolutionaire EASY-CHANGE Fit Solution, is het eenvoudig om te zien dat Wintec net zo serieus is over uw prestaties als uzefl! Of je nu simpelweg geniet van tijd samen met je paard of op hoog niveau, er is een model in het assortiment voor jou!