Veelzijdigheidszadels

 


Massimo Trail  Is niet enkel visueel een zadel om van te genieten. De diepe zit heeft een zeer zachte vulling. De kniewrongen plaatsen je in een goede houding en de meerdere ringen geven de mogelijkheid van het aanbrengen van extra bagage. Dit zadel is naast het standaard kussen ook te verkrijgen met het kortere franse kussen. Ideaal voor het paard met een kortere rug.  


€ 1.530
Wintec 500 Veelzijdigheidszadel


Een stevig en comfortabel veelzijdigheidszadel, welke voor een stabiele zit zorgt bij alle diciplines. De kussens zijn gevuld met het Cair-systeem wat een goede aanpassing en drukverdeling geeft over de rug van het paard. Door het wisselbare kopijzer aanpasbaar naar diverse maten.Verkrijgbare maten:  42cm/ 16.5”, 43cm/ 17”, 44cm/17.5”, 46cm/18”. 

In het zwart of bruin € 649


Wintec 500 Veelzijdigheidszadel PONY


Anatomisch ontwikkeld voor pony's en hun jonge ruiters. Heeft een steungevende, comfortabele zit met een zeer smalle taille. De kwalitatieve materialen garanderen een suprieure pasvorm, comfort en stabiliteit. De kussens zijn gevuld met het Cair-systeem wat een goede aanpassing en drukverdeling geeft over de rug van het paard. Door het wisselbare kopijzer aanpasbaar naar diverse maten.Verkrijgbaar in de  Maten: 36cm/ 14”, 38cm/ 15”, 40cm/16”
In het zwart of bruin


€ 629